رب گوجه فرنگی ارگانیک، از گوجه های مرغوب و ارگانیکی که دارای گواهی سلامت و با رعایت قوانین شرکت های بازرسی است. این گونه گوجه فرنگی ها به طور کاملا پاستوریزه شده بوده و تا قبل از باز کردن درب آنها ماندگاری طولانی مدتی دارند. رب گوجه های ارگانیک، دارای طعم و رنگ کاملا طبیعی و چون بدون افزودنی اند جایگاه خوبی در سبد غذایی خانواده ها پیدا کرده است.
بهترین نوع بسته بندی رب گوجه
مراحل بسته بندی رب گوجه فرنگی شامل بخش های تخلیه رب، رقیق سازی، نمک زنی و پاستورکردن رب، پرکردن و دربندی، پاستور نهایی بعد از دربندی، لیبل زنی و کارتن گذاری است .
بخش تخلیه رب: فرآیند خارج کردن رب گوجه از درون بشکه ها به مخازن دارای همزن برای یکدست کردن رب میباشد.
بخش رقیق سازی: بعد از انتقال رب به این بخش آب اضافه کرده و مراحل نهایی پخت رب انجام میشود.
بخش نمک زنی و پاستور: بعد از مرحله رقیق سازی ۱/۵ درصد به رب نمک افزوده و سپس رب، پاستور میشود.
بخش پرکردن و دربندی: پس از آنکه دمای رب در دستگاه پاستوریزاتور به ۸۵ درجه سانتیگراد رسید آماده پرکردن است . سپس پلمپ قوطی فلزی و یا دربندی شیشه انجام میشود .
لیبل گذاری و کارتنینگ:پس از دربندی رب داخل قوطی و یا شیشه باید پاستور شود برای این منظور از دستگاه تونل پاستور استفاده می شود و پس از آن لیبل گذاری و در داخل کارتن گذاشته میشود.
تمامی مراحل به صورت اتوماتیک و بدون دخالت اپراتور صورت گیرد. توضیحات بیشتر جهت چاپ اطلاعات تولید شامل کد تولیدی محصول در کارخانه، تاریخ تولید، تاریخ انقضاء و قیمت محصول از جت پرینتر استفاده میشود.
پس از قرار گرفتن قوطیها و یا شیشهها روی نوار انتقال و گذشتن از زیر نازل جت پرینتر ، اول حضور قوطی و یا شیشه را مشخص کرده و به صورت اتومات چاپ اطلاعات بر روی محصول انجام میگیرد.
انواع ظروف با جنس های گوناگون برای بسته بندی رب گوجه فرنگی وجود دارند مانند قوطی، شیشه،حلب و بشکه های اسپتیک و ساشه در سایزهای مختلف که تولید و در بازار توزیع میشود. ربهای تولیدی ازنظر روش تولید و مواد مغذی تفاوت زیادی با یکدیگر ندارند، اما ربهای موجود در قوطیهای فلزی، مطمئنتر هستند و مدتزمان بیشتری میتوان آنها را با همان کیفیت اولیه نگهداری کرد.
.
معرفی انواع رب گوجه فرنگی
رب گوجه فرنگی خانگی و ارگانیک از جهات زیادی متفاوت اند.
اگرچه تهیه کردن رب گوجه فرنگی خانگی به نظر دشوار و زمان بر است، اما لذت استفاده از آن در مقایسه با رب های تولید کارخانه بسیار بیشتر است. رب گوجه فرنگی خانگی بسیار متفاوت، خوشمزه، سالم تر و باکیفیت تر از رب گوجه فرنگی های صنعتی است.
برای درست کردن رب گوجه فرنگی در خانه حداقل باید يک روز کامل زمان صرف کنید ، بیشتر زمان پخت را باید بالا ی سر دیگ رب باشید تا خراب نشود چون باید مدام آن را هم بزنید تا ته نگیرد و مزه آن تغییر نکند .
از مزیت های رب گوجه فرنگی خانگی میتوان به عدم وجود افزودنیهای رنگی و خوراکی ، مواد نگهدارنده و …اشاره کرد.
زمان تهیه رب گوجه در خانه میتوانیم مواد آن را کنترل کرده و مقدار افزودنی هایی مثل نمک را به دلخواه تغییر دهیم تا برای تمام اعضای خانواده قابل استفاده باشد.
رب گوجه خانگی هم رب گوجه ارزان تری است و هم کیفیت بهتری نسبت به رب های کارخانه ای دارد .
مرجع خرید رب گوجه فرنگی ارگانیک
انواع رب گوجه فرنگی در بازار در بسته بندی ها و برند های متفاوتی در بازار عرضه میشود و هر دو نوع رب خانگی و صنعتی در بازار موجود میباشد.قیمت رب گوجه با توجه به درجه مرغوبیت مواد اولیه ، تجهیزات کارخانه ها برای تولید و … باهم کمی متفاوت است.
در طول سال مقدار انبوهی از نواع رب گوجه خانگی صنعتی به کشور های مختلف در بسته بندی های استاندارد و متفاوت صادر می شود و سود قابل توجهی را به چرخه اقتصادی کشور وارد میکند. توزیع کننده رب گوجه با توجه به ظرفیت منطقه با وسایل حمل و نقل مخصوص محصولات را در مراکز فروش پخش میکنند.
امروزه با پیشرفت تکنولوژی علاوه بر خرید حضوری و مستقیم به دلیل استقبال مردم از خرید و فروش اینترنتی به دلیل سهولت آن مردم می توانند محصولات مختلفی را به صورت آنلاین از سایت های معتبر در همه نقاط کشور خریداری کنند که با کسب اطلاعات کامل، صرفهجویی در وقت و بدون هیچ واسطه ای با قیمت مناسب تری نسبت به بازار محصول مورد نظر خود را سفارش داده و در کوتاه ترین زمان دریافت کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.